DIVIZE GASTRO | +420 225 001 544 | +420 601 555 090

Specilizovaná vysokokapacitní mycí centra nádobí

Kvalitně umyté nádobí v jakémkoliv gastronomickém provozu je základním předpokladem bezpečného společného stravování většího množství lidí na jednom místě, ať už se jedná o restauraci pro 20 lidí, nebo o velkokapacitní jídelnu kudy denně projde 5 000 lidí.

Mycí centra s manuální obsluhou

Jedná se o mycí centra, kde veškerou manipulaci s nádobím provádí obsluha. Dále pak můžeme tuto oblast rozdělit dle pohybu nádobí v koších, nebo v pásu myčky. Pohyb nádobí může být zajišťován obsluhou, nebo strojem který posouvá koše nebo otáčí pásem. Vždy však obsluha musí nádobí naložit a vyložit.

Mycí centra s poloautomatickou obsluhou

Jedná se o mycí centra, kde s nakládáním či vykládáním nádobí pomáhá technologie. Tyto myčky jsou vhodné pro provozy s vysokou mycí kapacitou, kde se používají podnosy na nádobí.
Varianta A – obsluha zakládá podnosy do myčky a po umytí jsou podnosy automaticky ukládány do připraveného vozíku.
Varianta B – myčka automaticky zakládá i vykládá podnosy. Může být kombinována s automatickým sběrem špinavých příborů a jejich následným mytím v myčce.

Specializovaná mycí centra distribučních systémů stravy

Jedná se o mycí centra převážně určená k mytí distribučních systémů, používaných ve zdravotnických zařízeních, kdy je kladen důraz na vysokou kvalitu, ale zároveň i kapacitu mytí.
Tyto myčky jsou vysoce zatěžovány, neboť pracují 365 dní v roce. Myčky je nezbytné individuálně kapacitně navrhnout dle potřeb konkrétního provozu, a současně dodržet veškeré hygienické předpisy.

Speciální mycí centra s atypickými produkty

Zde se již nepohybujeme v oblasti gastronomie, ale expandujeme do oblastí průmyslu. Jedná se vždy o individuální přípravu konkrétního mycího stroje dle potřeb zákazníka.