Naše služby
Kuchyňské provozy na klíč
Zavedení hygienických standardů HACCP
Nabízíme kvalifikované a komplexní poradenství a zavedení systému kritických bodů HACCP. Povinností každého stravovacího provozu je vést agendu, která přesně vymezuje prostory a pracovní postupy, při kterých je reálné nebezpečí kontaminace surovin či finálních produktů, tzv. kritické body. V závislosti na stupni nebezpečí je nutno vypracovat návrh opatření, která toto nebezpečí sníží na minimum a tímto se řídit a vést o něm agendu.
Kompletní mycí program pro vaši kuchyň ETOL
Kompletní mycí program pro vaši kuchyň ETOL – jedná se o ucelenou nabídku mycí chemie používané v gastronomických provozech, ať už se jedná o různé typy mycích a oplachových chemií vhodných pro různé typy mycích strojů nebo o chemii vhodnou k údržbě a dezinfekci všech povrchů, či případně o chemii vhodnou k osobní hygieně. Nedílnou součástí tohoto sortimentu jsou i různé varianty dávkovačů nabízených produktů. Aktuálně naleznete v naší nabídce i produkty vhodné k boji s COVID 19.