DIVIZE GASTRO | +420 225 001 544 | +420 601 555 090

Naše služby

Snažili jsme se naše stránky udělat co nejpřehlednější. Níže naleznete tabulku, ve které je rozdělené naše portfolio. Pokud jste nenašli co jste potřebovali, zkuste vyhledávání v pravém horním rohu nebo nás kontaktujte.

Zavedení hygienických standardů HACCP

Nabízíme kvalifikované a komplexní poradenství a zavedení systému kritických bodů HACCP. Povinností každého stravovacího provozu je vést agendu, která přesně vymezuje prostory a pracovní postupy, při kterých je reálné nebezpečí kontaminace surovin či finálních produktů, tzv. kritické body. V závislosti na stupni nebezpečí je nutno vypracovat návrh opatření, která toto nebezpečí sníží na minimum a tímto se řídit a vést o něm agendu.

Kompletní mycí program pro vaši kuchyň ETOL

Kompletní mycí program pro vaši kuchyň ETOL – jedná se o ucelenou nabídku mycí chemie používané v gastronomických provozech, ať už se jedná o různé typy mycích a oplachových chemií vhodných pro různé typy mycích strojů nebo o chemii vhodnou k údržbě a dezinfekci všech povrchů, či případně o chemii vhodnou k osobní hygieně. Nedílnou součástí tohoto sortimentu jsou i různé varianty dávkovačů nabízených produktů. Aktuálně naleznete v naší nabídce i produkty vhodné k boji s COVID 19.